logo
La Qualitat la nostra principal motivació

Els Nostres Valors

· Facilitar als nostres clients completa informació i assessorament sobre els productes distribuïts.

· Aconseguir un nivell de prestacions i serveis de alta qualitat preservant la confiança dels professionals.

· Servei tècnic eficient, estudis, ofertes econòmiques, els nostres tècnics-comercials segueixen les obres amb rigor i estan qualificats per donar resposta a qualsevol sol·licitud.

· Un control de productes i proveïdors permanent ens permet oferir en el mercat productes de qualitat, amb la justa relació qualitat/preu, aconseguint la mes sencera satisfacció del client.

Bellacer slide 01

Logística de Proximitat

Una oferta d’una gamma de productes amplia i innovadora evita la dispersió de compres.

Un objectiu prioritari, es servir les comandes dels nostres clients en el termini mes breu possible.

La disponibilitat de productes als nostres magatzems de distribució ens permet lliurar les comandes dins el territori nacional dins les 24 hores següents a la recepció de les comandes.

La ràpida assistència es per els nostres clients un factor de fidelització i també una mostra de professionalitat i credibilitat.

llumverda

Electricitat Verda

Cada cop hi ha més persones que es preocupen per tenir cura del planeta i del medi ambient. L’energia verda és la que s’obté a partir de recursos naturals i fonts renovables, la que no s’esgotarà mentre el nostre planeta existeixi. En són exemples la hidràulica, l’eòlica o la solar, que gràcies a la força de l’aigua, el vent o el sol esdevenen potencialment inesgotables. A més, el foment de l’ús de l’energia verda és un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Apostem per l’energia verda, apostem per l’ODS 7: energia neta i assequible. Perquè creiem en la necessitat de deixar un mon millor als nostres fills, i el segell Llum Verda, ens dona l´oportunitat de demostrar el nostre compromís amb la sostenibilitat energètica. Des de Bellacer incentivem l’ús de les energies renovables oferint als nostres clients, la nostra experiència en el sector energètic.

Llumverda

vpc campions

Al costat de l’esport

Patrocinem l’esport del país, col·laborant amb entitats esportives com el MoraBanc Andorra que competeix a la màxima categoria del bàsquet espanyol, el futbol Atlètic Club Escaldes B que participa en la 2ona dividió de  la lliga nacional de futbol d’Andorra , o l’equip de rugbi VPC Andorra Rugbi XV, inscrit a la lliga Catalana de Rugbi, per que creiem en l’esforç i la superació, tant dels nostres esportistes, com dels nostres clients i col·laboradors.