logo
Bellacer, 55 anys de progrés i compromís amb Andorra

La nostra història

Des dels seus humils inicis el 1968 vinculats al subministrament siderúrgic, Bellacer ha evolucionat per a esdevenir una empresa líder i de referència en múltiples sectors, oferint una àmplia gamma de productes siderúrgics, de lampisteria i calefacció, sanitaris i banys, de subministrament industrial i ferreteria, així com en l’àmbit de les ceràmiques i porcellànics.

Fundada l’any 1968, Bellacer va començar com un modest centre de subministrament siderúrgic, però el seu compromís amb la qualitat i la satisfacció dels clients va permetre que l’empresa creixés i evolucionés amb el temps. Un punt d’inflexió va ser l’any 1986, quan el grup Hiemesa va adquirir l’empresa, impulsant-ne el desenvolupament i consolidació com a actor rellevant en el mercat andorrà.

Cinc anys més tard, el 1991, Bellacer va fer un pas audaç en obrir la secció de lampisteria i calefacció, diversificant encara més la seva oferta i adaptant-se a les necessitats canviants dels seus clients. Aquesta expansió i adaptació constants són un testimoni de la seva capacitat d’innovació i de la seva voluntat d’oferir el millor servei possible, un tret que es va refermar l’any 2011, quan l’empresa es va unir com a membre associat al grup Almagrupo, ara conegut com AUNA, ampliant així la seva xarxa de recursos i col·laboradors, apropant al mercat andorrà productes d’arreu i a les marques més punteres del mercat, a preus competitius. D’aquesta manera, ha estat capaç de reforçar la seva posició com a referent del sector, gaudint d’un enfocament més ampli i integrat, oferint als clients una experiència de compra més completa i eficient.

L’any 2015, Bellacer va fer un altre pas endavant amb la inauguració del seu showroom a Santa Coloma, amb més de 300 metres quadrats d’espai d’exposició. Aquesta sala ofereix als professionals l’oportunitat d’apreciar de primera mà tota la gamma de productes comercialitzats per l’empresa, en un perfecte equilibri entre l’elegància d’un espai ben dissenyat i l’experiència de compra més satisfactòria.

Empresa2

 

Avui Bellacer és un Centre Integral de Subministraments amb més de 5.500 m2 de superfície destinats a oferir el millor servei als nostres clients, amb un equip de professionals experimentats que treballen amb rigor i serietat i els nostres tècnics-comercials que contesten diàriament les consultes dels nostres clients.

Tot això als nostres 3 centres de distribució: Magatzem de Ferro i subministraments de construcció, Planta industrial de ferralla, Magatzem de productes de Calefacció, Fontaneria i Sanitaris, Ferreteria Industrial, Subministraments Industrials, Magatzem d’Alumini i d’acer Inoxidable; Showroom de cuines i banys, Energies Renovables, Línia Blanca i paviments i revestiments; i centre de transformació de barra perforada.

El teu Magatzem de la Construcció a Andorra

Grupo Hiemesa

LOGO%20HIEMESA

Bellacer està integrada al Grup Hiemesa, grup amb més de 50 anys d’existència al mercat siderúrgic espanyol, dedicat a la fabricació i comercialització de productes siderúrgics.

grup Bellacer

Bellacer

Subministrament a industrials del sector de la Construccion, Edificacion, Treballs Públics, Serralleria Metàl·lica, Calefactors i Instal·ladors de Sanitaris.

Hierros del Mediterráneo

Centre de serveis de l’acer per a la comercialització i la distribució de productes siderúrgics llargs.

Antero

Centre de serveis de l’acer per a la comercialització i distribució de productes siderúrgics llargs a Portugal.

SteelMed

Centre de serveis de l’acer per a la comercialització i la distribució de xapa industrial.

Hiansa – Hiansa Panel

Hiansa: fabricants i comercialitzadors líders en xapes perfilades d’acer prelacat conformat per a cobertes i façanes d’aplicació fonamental a la construcció industrial.

Hiansa Panel: fabricants i comercialitzadors líders de panells sandvitx d’acer prelacat conformat i nucli de poliuretà per a cobertes i façanes d’aplicació fonamental a la construcció industrial.